Mirela Vescan a RENUNȚAT la șampon de 8 ani. Cu ce l-a înlocuit: Pot să o fac când vreau, zilnic sau la 7 zile, după chef

Mirela Vescan - Foto: Instagram Mirela Vescan
Mirela Vescan a renunțat să mai folosească șampon încă de acum 8 ani. Ce spune despre decizia ei și cu ce l-a înlocuit. 

Mirela Vescan este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România și a dezvăluit că a renunțat la șampon, încă de acum 8 ani.

"Am la activ mai mult de 8 ani de când folosesc șampon doar la coafor când mă vopsesc. Doresc să povestesc exact cum am ajuns să renunț la șampon. 

Plecam în vacanță la mare și în dimineața respectivă m-am dus eu frumos la Laurent Tourette la salon ca să mă pregătească de vacanță. Am plecat de la salon cu părul perfect pregătit și în drum spre mare îmi propuneam eu mie să am grijă să nu mă ud cumva cu apă de mare ca să rămân așa aranjată frumos măcar o zi.., două. 

Cum să ai un păr strălucitor în 5 PAȘI. Ce PERIE trebuie să folosești ca să NU-ți mai CADĂ părul

"Mi-am dat seama că șamponul a declanșat situația asta de disconfort"

 

Dar ce să vezi, la mare era o zi superbă, cu valuri minunate și m-am dus direct sub ele, m-am bălăcit cu dor, am înotat, am făcut tumbe în apă…până seara. La duș mi-am adus aminte de Laurent cu oarecare sentiment de vinovăție, după aceea m-am gândit că am pe păr doar apă de mare așa că am pus doar balsam, fără șampon.

Părul a răspuns foarte bine așa că aproape 3 săptămâni am folosit seara doar balsam pe păr și m-am simțit foarte bune. Părul meu era lucios, hidratat, sănătos, am pus asta pe seama vacanței, a aerului marin, a umidității din aer.

A trecut vacanța și am ajuns acasă, la duș am folosit șampon și instant am simțit că părul se strânge pe cap, mi s-a încins scalpul și simțeam că ceva nu este în regulă. Eu aveam doar șampoane de calitate și una peste alta le-am încercat pe toate. Îmi amintesc cum mergeam eu la New York prin cele mai de nișă buticuri ca să caut șamponul minune. 

Mi-am dat seama că șamponul a declanșat situația asta de disconfort și am hotărât să funcționez ca în vacanță, doar cu tone de balsam, cu măști pentru păr, cu serum-uri, cu uleiuri, le-am trecut în ordinea în care le folosesc.

Cum fac, de fapt?

 

- Ca primă etapă…ud normal părul

- Aplic balsam, mult, masez, limpezesc

- Aplic iar balsam, pieptăn părul, e o etapă normală asta; am un pieptăn cu dinți rari, limpezesc

- Aplic masca pe păr, masez, stau câteva minute

- Fac duș, gomaj pe corp, d-astea

- Limpezesc părul…este ușor, curat, hidratat, minunat

- Am un fel de căciulă din prosop, o fixez pe cap

- Dau jos căciula din prosop cam după 15 minute

- Aplic pe păr un ser de păr sau un ulei-gel, după chef

- Vara nu folosesc uscătorul pentru păr, doar iarna

Rezultate? 


Părul este hidratat, curat, suplu, regenerat complet, nu mai cade nici un fir, crește frumos, dacă vreau să-l întind și nu sunt la Laurent, folosesc peria rotativă.

Avantaje: pot să mă spăl pe cap așa când vreau, zilnic sau la 7 zile, după chef și părul este sănătos”, a dezvăluit Mirela Vescan pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel