Ministrul Vlad Voiculescu: realitatea pandemiei este încă în măsură să ne provoace teamă
06 apr, 10:51

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a declarat marți, 6 aprilie, într-un webinar, că pandemia COVID încă provoacă teamă. 

Într-un webinar online, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a afirmat că oamenii trăiesc zilnic cu speranță și teamă și că pandemia încă provoacă frică.

”Al doilea sentiment pe lângă acesta de speranţă este teama şi este teama cu care trăim în fiecare zi. (...) Cred că realitatea pandemiei este încă în măsură să ne provoace teamă. Avem un nou val de răspândire a virusului accelerat de noua tulpină, de asemenea, mai agresivă şi mai contagioasă. Avem secţii de Terapie Intensivă pline în toată ţara, avem unităţi de primiri urgenţe pline şi avem personal medical epuizat. Epuizat din toate punctele de vedere. Avem, de asemenea, măsuri de protecţie sau restricţii care ne ajută să nu ne îndreptăm către prăpastie. Aceste restricţii, dacă vreţi, măsuri de protecţie, par simple pentru sistem sunt însă mai complicate, mai dificil de acceptat pentru orice individ”, a declarat ministrul Vlad Voiculescu.

Ştiri Recomandate

BREAKING NEWS
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri