Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție

Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost amendat cu 1.500 de lei de Poliția București pentru că nu a purtat mască într-un spațiu închis.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost amendat de Poliţia Capitalei cu suma de 1.500 de lei pentru că nu a purtat masca de protecţie conform legislaţiei în vigoare. ”Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti vă informează că, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măştii de protecţie", informează Poliţia Capitalei.

Vlad Voiculescu a fost fotografiat luni fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului. Acesta a explicat ulterior că era într-o conferinţă video şi a dat jos masca pentru a comunica şi pentru a bea apă. El a declarat, miercuri, că "s-a cerut amendat" şi şi-a cerut din nou scuze pentru că nu a purtat mască în spaţiul public. "Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel", a spus Voiculescu, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătății a fost surprins și a doua oară nepurtând mască de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel