Ministrul Sănătății despre zvonurile privind reducerile salariale ale medicilor: nu a fost nicio discuție despre așa ceva

Vlad Voiculescu
Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a spus că nu a fost nicio discuție pe tema reducerii salariilor personalului medical, într-o postare pe rețelele sociale.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a vizitat sâmbătă, 20 martie, un centru de vaccinare și un spital și s-a arătat ”surprins” de ”zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că Guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general”.

Ministrul a notat pe Facebook următoarele:

”Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare și la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei. Nu a fost nicio discuție în guvern sau în coaliție despre așa ceva, iar poziția Ministerului Sănătății vă asigur că este clară: nici gând”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel