Ministrul Culturii, pozitiv cu COVID: sunt vaccinat cu două doze, totuși Omicron se descurcă mai bine

Test rapid salivă. Foto: Protejat.ro
Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, spune că s-a izolat după ce a aflat că e pozitivi cu infecția COVID. Acesta s-a imunizat cu două doze de vaccin anti-COVID.

Ministrul Culturii Lucian Romașcanu anunță pe rețelele sociale că este pozitiv cu infecția COVID. Acesta, vaccinat cu două doze de vaccin anti-COVID, spune că simptomele sunt minime și că analizele i-au ieșit bune.

”După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi... pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine...Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi.

Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naționale. Am lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir și a legendarului actor Constantin Codrescu, printre alții, la propunerea Ministerului Culturii.Am ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane București sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău.

Am ratat întâlniri deosebite cu omologul meu Sergiu Prodan de la Chișinău (ciudat, o singură cultură, doi miniștri...), cu membri ai Academiei Române, și, cel mai trist, am ratat prezența la superbul spectacol ce va avea loc sâmbătă, pe 15 ianuarie, la Teatrul Național, dedicat Zilei Culturii Naționale.La TNB va concerta orchestra Operei Naționale sub bagheta lui Tiberiu Soare împreună cu artiști ai Operei, vor recita actori de calibru români și moldoveni, va fi minunat! Vă invit să urmăriți pe TVR sau la Radio România Cultural evenimentul.

În rest, să avem sănătate și să ne revedem curând!”, notează ministrul Culturii pe Facebook.

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel