Ministerul Sănătății, PRECIZĂRI privind cazul nr 23: pacientul nu era de la Matei Balș

Bolnav
Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că bărbatul italian, bolnav de COVID, nu se afla printre pacienții transferați de la Matei Balș, în urma incendiului din 29 ianuarie.

Cei de la Ministerul Sănătății susțin, într-o precizare, luni, 22 februarie, că un bărbat decedat de COVID nu se afla printre pacienții transferați în urma incendiului din 29 ianuarie.

”Ministerul Sănătății transmite, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 și nici nu are legătură cu acesta.

În prezent, dintre pacienții care se aflau în Pavilionul V mai sunt internate 5 persoane, și anume 2 persoane la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), 1 persoană la Spitalul Universitar de Urgență București și alte 2 persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Univ. Dr Matei Balș” din București”, anunță reprezentanții Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel