Ministerul Sănătății, circa 17 milioane de lei pentru investiții în 7 spitale din Suceava

Bani
Ministerul Sănătății a alocat aproximativ 17 milioane de lei, bani de la bugetul de stat, pentru investiții care vor fi făcute anul acesta în 7 spitale din județul Suceava.

Ministerul Sănătății (MS) a alocat prin transfer de la bugetul de stat, pentru anul 2019, aproximativ 17 milioane de lei pentru cheltuieli ce au în vedere investiții pentru aparatură și echipamente medicale pentru unitățile sanitare cu paturi din județ, a anunțat, luni, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Liliana Grădinariu, citată de Agerpres.

Bani pentru investiții în 7 spitale

Directorul DSP Suceava a precizat că Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou" Suceava i-au fost alocați 1.661.000 de lei, Spitalului Municipal Vatra Dornei - 1.688.000 de lei, Spitalului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian" Rădăuți - 2.099.000 de lei, Spitalului Orășenesc Gura Humorului - 235.000 de lei, Spitalului de Boli Cronice Siret - 235.000 de lei.

Totodată, Spitalului Municipal Fălticeni, pe lângă cheltuielile necesare investițiilor pentru aparatură și echipamente medicale, finanțate cu 470.000 de lei, i-au fost alocate fonduri de 9.600.000 de lei pentru investiții, din care suma de 1.010.000 lei a fost deja finanțată.

De asemenea, în vederea efectuării de reparații capitale, MS a alocat Spitalului Municipal Vatra Dornei suma de 1.089.000 de lei, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel