Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Metallica, 250.000 de euro donație pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică
15 aug 2019 / 08:57
Fundația All Within My Hands, fondată de Metallica, a anunțat, aseară, la concertul susținut la București,  o donație de 250.000 de euro pentru #NoiFacemUnSpital - primul spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România.
Metallica a donat 250.000 de euro pentru construirea unui spital în București. Foto: Facebook/Carmen Uscatu

Alături de propria contribuție în valoare de 50.000 de euro, legendara trupă americană de heavy metal Metallica a direcționat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de Sponsor Principal al concertului din București.

Anunțul a fost făcut în ziua concertului Metallica, desfășurat pe Arena Națională din Capitală, parte din turneul trupei în Europa din acest an, WorldWired Tour 2019. Inspirată de donația Mastercard, de 1.000.000 euro pentru proiectul Dăruiește Viață, din cursul acestui an, contribuția trupei se va adăuga la fondurile destinate dotării primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România cu cele mai noi tehnologii și echipamente medicale.

Cu aproape 40 de ani de existență, Metallica este una dintre cele mai de succes trupe comerciale din toate timpurile, cu 9 Trofee Grammy în palmares dint-un total de 23 de nominalizări.

Trupa de heavy metal s-a implicat constant în susținerea unor cauze sociale majore, precum lupta împotriva foametei sau educația forței de muncă, iar noaptea trecută, Metallica și-a continuat misiunea prin sprijinul acordat șansei la viață și pentru un viitor mai bun, de această dată, în România.


Ştiri Recomandate

Dieta vegetariană scade considerabil riscul de AVC
Depresia: cum e percepută când oamenii cred că e biologică
Maștile de protecție
EXCLUSIV
Măști purtate incorect: avertismentul unui medic
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?