Merele verzi: ar putea fi mai sănătoase decât cele roșii? De ce sunt recomandate femeilor de peste 40 de ani

Mere verzi
Unele persoane preferă merele verzi, altele pe cele roșii. Iată ce diferențe sunt între ele.

Mere verzi sau mere roșii, după preferință: dar chiar sunt cele verzi mai să sănătoase? Specialiștii spun că în esență, nivelul de nutrienți este același la ambele mere. Au vitamina C, vitamina A, minerale, antioxidanți.

Dar, nivelul zahărului din merele verzi este mai mic decât cel al merelor roșii. Prin urmare, persoanele diabetice vor găsi mere verzi mai eficiente pentru corpul lor.

De ce sunt recomandate femeilor peste 40 de ani

Nu există recomandări pentru consumul lor, oricine poate consuma mere verzi. Totuși, merele verzi ar trebui să fie preferate de femeile de peste 40 de ani care au intrat în menopauză și se luptă cu probleme legate de oase. Consumul de mere verzi pentru o lungă perioadă de timp contribuie la sănătatea generală și cea a oaselor.

Cel mai bun moment pentru a mânca mere verzi este dimineața sau prânzul. Puteți servi mere la micul dejun sau ca gustare după-amiaza sau între micul dejun și prânz. Dar consumul de mere noaptea ar putea transforma funcțiile intestinale împotriva dumneavoastră. Poate produce gaze și vă poate face să vă simțiți inconfortabil. Merele verzi au mai mulți nutrienți, deoarece sunt hibrizi.

Merele verzi au fost cultivate pentru prima oară în Australia, în 1868, de către Maria Ann Smith. Ele sunt adesea numite mere Granny Smith. Se crede că merele verzi sunt un hibrid între soiurile French Crab Apple and Rome beauty.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel