Medicul Virgil Musta: 3 reguli ESENȚIALE pe care și cei vaccinați trebuie să le respecte. COVID-19
27 apr, 11:45

3 reguli de protectie COVID-19 trebuie respectate în continuare spune Virgil Musta. Foto Pixabay
Șeful Secției de Boli Infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, medicul Virgil Musta, a explicat că, până se va atinge cota de imunizare colectivă, trebuie păstrate 3 reguli de prevenție, inclusiv de cei vaccinați.

„Trebuie să respectăm în continuare cele trei reguli de aur pentru prevenția nespecifică a bolii și anume: să evităm aglomerațiile și să păstrăm distanța de 2 metri între persoane, acolo unde suntem în preajma altei persoane, să purtăm corect masca atunci când suntem în prezenta altei persoane, când frecventăm locuri aglomerate sau suntem în spații închise, care trebuie să fie cât mai bine aerisite, și să ne spălăm pe mâini de cât mai multe ori și, obligatoriu, înainte de a mânca.

Poate nici nu ar mai trebui să mai vorbim atât de mult despre aceste măsuri, dacă toată lumea s-ar vaccina. Important este, să nu uităm, că, până atingem cota de imunizare colectivă, trebuie să păstrăm regulile amintite, chiar dacă suntem vaccinați", a precizat dr. Virgil Musta, Șeful Secției de Boli Infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, conform Agerpres. 

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri