Medicul chirurg Mihai Grigoriu s-a stins din viață

Un alt medic s-a stins din viață
Medicul chirurg Mihai Grigoriu, șef de lucrări la UMF Carol Davila din București, a murit. Colegii de la universitate au adresat condolențe pe site-ul universității.

Chirurg Mihai Grigoriu. „Comunitatea universitară anunță cu regret trecerea la cele veșnice a celui care a fost Dr. Mihai Grigoriu, medic chirurg, șef de lucrări la UMF „Carol Davila" (n. r. din București). Personalitatea caldă, competența, comportamentul, colegialitatea și pentru unii dintre noi prietenia care l-au caracterizat, vor ramâne permanent în amintirea celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", este mesajul colegilor medicului chirurg Mihai Grigoriu, postat pe site-ul universității.

Mihai Grigoriu a fost medic primar în Chirurgie Generală, doctor în Științe Medicale - competența în Endoscopie digestivă și Managementul serviciilor de sănătate, potrivit site-ului Spitalului Universitar de Urgență din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel