Medicul chirurg care și-a bătut copilul, cercetat în libertete, sub control judiciar

Medic
Medicul chirurg care și-a bătut crunt copilul va fi cercetat în stare de libertate. El a fost plasat sub control judiciar.

Medicul chirurg care şi-a bătut copilul minor, provocându-i răni grave, va fi cercetat în stare de libertate şi judecătorii timişoreni au decis miercuri seara plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Surse judiciare au declarat că "bărbatul a fost cercetat iniţial pentru rele tratamente acuzate minorului, încadrarea juridică fiind schimbată în lovire şi alte violenţe", notează agerpres.ro.

Minorul locuieşte cu tatăl, care a câştigat la divorţ custodia acestuia, mama fiind plecată la muncă în Austria. Aceasta a primit de la băiat mesaje disperate prin care o anunţa despre cele întâmplate, cerându-i ajutorul, iar femeia a revenit de urgenţă în ţară şi a anunţat autorităţile, care au intervenit imediat.

Tatăl a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, în arestul Poliţiei Timiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel