Medicamentul care omoară coronavirusul în cinci zile. Vestea momentului dată de dr. Herman Berkovits: Fără efecte secundare!

Dr Herman Berkovits. Foto: UMF Iași
De la începutul acestei pandemii, omenirea a așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă știința, medicii și cercetarea vor găsi leacum împotriva coronavirusului. 

Nu este un singur medicamente nou, ci două. Rezultatele sunt fantastice! Vestea pe care omenirea o aștepta de la începutul pandemiei. Speranța și certitudinea din Israel, dovezi care arată eficacitatea a două medicamente-minune pentru COVID-19. E vorba de EXO-CD 24 și allocetra. Două tratamente cu rezultate incredibile, EXO-CD 24  - un tratament care oprește furtuna de citokine, cea care duce, de foarte multe ori, la deces. 

Un centru foarte important din Tel Aviv vine cu noi date despre acest medicament. Este vorba de 30 de pacienți care au fost tratați și, pentru 29 dintre ei, vindecarea a venit în două-trei zile. Cei mai mulți dintre ei au fost externați în maxim cinci zile! Cel de al treizecelea s-a vindecat, dar după mai multe zile. De asemenea, și aloceta are niște rezultate incredibile!

Herman Berkovits, medicul personal al premierului Benjamin Netanyahu, a făcut precizări importante despre aceste două medicamente-minune. 

"Allocetra s-a dezvoltat în spitalul Hadassah din Ierusalim și ea folosește o metodă de imunoterapie, celule sanguine care se dau sub formă de transfuzie în fiecare zi, timp de cinci zile. S-a văzut că la 19 pacienți, evoluția lor a fost extraordinară! În același timp, în Israel s-a dezvoltat și cel de-al doilea medicament, EXO-CD-24, este deja cunoscut de mult timp. Este un medicament ieftin, foarte simplu de realizat, un medicament care se dă prin inhalație. Adică se ia inhalatorul, timp de trei minute se face ceva nemaipomenit. Aceste două medicamente se folosesc pentru cazuri grele, nu pentru cei care sunt în resuscitare. Aceste medicamente calmează sistemul nostru imunitar, care atacă corpul și provoacă acea furtună de citokine.", a spus medicul la Antena 3.

"S-a văzut că, după două zile, situația lor s-a îmbunătățit. Chiar și după două zile, unii au fost luați acasă. Ei au continuat tratamentul acasă și, în cinci zile, s-au vindecat! Vreau să spun că nu au fost efecte secundare, foarte important de spus lucrul acesta, deoarece lumea are teamă de aceste efecte secundare. 

De aceea este foarte important vaccinul. Să nu uităm că aceste două medicamente ajută la boală, însă vaccinul ne apără de acest virus.", a mai spus doctorul. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel