Medic din Constanța, mort la camera de gardă. Și-ar fi administrat un cocktail de medicamente UPDATE

Salon de spital    FOTO: pexels.com
O tânără femeie medic, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, a murit duminică, 25 aprilie, la camera de gardă. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru ea.

UPDATE 15.41 Purtătorul de cuvânt de la ISU Dobrogea a declarat: „A fost alertat echipajul de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunși acolo au constatat din păcate decesul persoanei, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informații, se pare că aceasta era doctoriță acolo”, potrivit ct100.ro.

Știre inițială:

O doctoriță în vârstă de 38 de ani s-a stins din viață duminică, 25 aprilie, la camera de gardă a unui spital privat din Constanța. Aceasta și-a administrat un cocktail de medicamente. Colegii acesteia au sunat la 112, dar echipajele de salvatori nu au mai putut face nimic pentru ea.

Surse susțin că tânăra doctoriță ar fi suferit recent un AVC şi ar fi luat pastile pentru hipertensiune şi pentru slăbire. Iar ca să facă față epuizării, doctorița ar fi luat azi un cocktail de medicamente. Procurorii și polițiștii au demarat o anchetă, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel