Medic din Cluj, despre dr. Flavia Groșan: Dacă pacienții se agravează, îi trimite la noi. Zice că nu o interesează

Directorul Clinicii de Pneumoftiziologie din Cluj, doctor Vasile Mureșan, a lansat un atac dur la adresa medicului Flavia Groșan. 

"A lucrat la Oradea și la Marghita. Prin telefon și noi am dat sfaturi la sute de oameni și nu ne-am lăudat peste tot. Să spui că nu e bun oxigenul sau azitrox-ul este aberant. Aceste afirmații sunt forțate și nu e normal să te mediatizezi cu așa ceva.  

Ea lucrează în privat și după ce pacienții i se agravează îi trimite la spitalele publice. Zice că nu o mai interesează.", a spus dr. Mureșan, scrie stiridecluj.ro

La Clinica de Pneumoftiziologie din Cluj, toate paturile COVID-19 sunt ocupate cu pacienți în stare gravă.

La adresa medicului Flavia Groșan, și doctorul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" din Bucureşti, a reacționat dur. 

"Ma gândesc la pacienții noștri, foști, actuali și mai ales viitori, și ma întreb cu stupefacție:

- preferati/ ati fi preferat sa fiți tratați de un medic exclusiv online, sau de un medic care a stat fata în fata cu voi, v-a consultat și v-a revăzut zi după zi?

-ati prefera/ati fi preferat un tratament " după ureche" ( chiar dacă e proclamat cu surle și trâmbițe pe posturi TV indecent și periculos de ignorante), sau unul studiat meticulos de mii de doctori și avizat de organisme profesionale naționale și internaționale pe baze stiintifice și pe dovezi medicale?

- ati prefera/ ati fi preferat un medic care a văzut sute și mii de pacienți cu Covid în ultimul an, care a trecut și el prin boala, care deja știe cu ochii închiși cât oxigen, cata heparina și cata dexametazona ii trebuie unui bolnav cu Covid încă " din usa sectiei", sau unul care vorbeste la TV cu masca sub barbie, ca să nu se ia rujul rosu strălucitor de pe buze, în timp ce flutura din mâini și da ochii peste cap??

-si, în final, ati preferat/ preferati sa supravietuiti acestei boli, sau.......?

Gândiți-vă singuri, cu mintea cea buna.

Noi, doctorii din viata adevărată, știm deja.

Și facem cum știm din medicina bazata pe dovezi.", a scris dr. Simin Aysel Florescu pe Facebook.

Citește și Carmen Pantiș, șefa Colegiului Medicilor din Bihor, rupe tăcerea despre medicul Flavia Groșan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel