Măsuri propuse pentru starea de alertă. Anunțul făcut de Marcel Vela pe Facebook
10 mai 2020, 19:55

Coronavirus
Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a postat pe Facebook un mesaj despre măsurile care se vor lua după 15 mai, când începe starea de alertă.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a scris pe Facebook că s-au primit multe idei și propuneri legat de măsurile anunțate ieri, 9 mai, și aflate în dezbatere publică. 

Postarea acestuia:

”Dragi prieteni,

La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparență și dezbatere măsurile propuse de către medicii specialiști în epidemiologie și boli infecțioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observații.

Vă mulțumesc tuturor și vă fac următoarele precizări:
* lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate și aproba în următoarea săptămână.
* oricine dorește să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunțată în postarea de pe site-ul MAI, cât și la anunțul de pe site-ul INSP (Institutul Național de Sănătate Publică):
[email protected]
* scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?