Maratonul vaccinării. Efort colectiv pentru ca România să învingă pandemia. Florin Jinga și Cătălina Poiană, interviu la DC News

Femeie vaccinată contra COVID. Foto: RoVaccinare / Facebook
EXCLUSIV
DC News și DC Medical au discutat cu persoanele implicate în acest efort logistic uriaș care urmărește imunizarea a mii de persoane.

Vă invităm să urmăriți un interviu despre maratonul vaccinării în care ne vor vobi despre această acțiune, atât Viorel Jinga, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, cât și Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), dar și studenți implicați în eveniment.

Interviul va fi difuzat azi, începând cu ora 13:30, pa paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC Nedws, DC Medical și DC News RV

Amintim că peste 1.400 de voluntari participă în acest weekend la cea de a doua ediţie a "Maratonului Vaccinării" anti-COVID, organizat la Bucureşti, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Ediţia a II-a a "Maratonului Vaccinării" de la Bucureşti este organizată de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" în parteneriat cu Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - Filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel