Maratonul Vaccinării din București. Dr Valeriu Gheorghiță: vom organiza în continuare astfel de evenimente
09 mai, 21:33

Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID  FOTO: Facebook
Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat duminică seara, la un post TV, că evenimente precum Maratonul Vaccinării din București se vor mai organiza.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță a afirmat duminică seara, 9 mai, că vor mai fi organizate evenimente precum Maratonul Vaccinării din București.

”Vom organiza în continuare astfel de evenimente de tip maraton. (...) Ne dorim să impulsionăm campania de vaccinare. Oamenii își doresc să se vaccineze. Vom lua toate deciziile care vin să împlinească nevoile oamenilor. (...) Va fi și un maraton al rapelului, exact după aceeași modalitate, fix peste trei săptămâni, în aceleași locații se vor prezenta persoanele care au făcut prima doză. Însă vreau să menționez că o persoană care nu se poate prezenta poate să facă rapelul în alt centru de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiță la Antena 3, citat de DC News.

La evenimentul Maratonul Vaccinării din București au fost imunizate 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore cu ajutorul a 1.200 de voluntari.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri