Măști medicale obligatorii în autobuzele din Shanghai

Coronavirusul trebuie oprit în epicentrul epidemiei
Cei care călătoresc cu autobuzul sau taxiul în Shanghai sunt obligați să poarte măști medicale.

Măști medicale. Autorităţile din metropola chineză Shanghai, China, au ordonat luni celor care călătoresc cu autobuzul sau cu taxiul să poarte măşti pentru a ajuta la controlul răspândirii noului coronavirus. Pasagerilor care nu vor purta măşti le va fi interzis accesul în autobuze şi taxiuri începând de luni, a declarat Biroul administrativ de transport din Shanghai. La rândul lor, şoferii vor trebui şi ei să poarte măşti de faţă, potrivit Agerpres.

Anterior, edilii interziseseră persoanelor care nu poartă măşti de faţă călătoria cu metroul. Pentru a reduce contactul între persoane şi a evita potenţialele infectări, pasagerii sunt încurajaţi să utilizeze platforme de plată electronică pentru a-şi achita călătoriile. În plus, taxiurile locale nu au voie să ofere călătorii în afara oraşului. Până la sfârşitul zilei de duminică, 1.770 de persoane au murit în urma contractării noului coronavirus şi 70.548 au fost infectate în China continentală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel