Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Lista țărilor din „zona verde” de coronavirus, actualizată: vezi care sunt acestea
30 iun, 12:08
A fost actualizată lista țărilor din care, la intrarea în România, nu mai e nevoie de carantinare sau izolare. INSP a făcut publică lista țărilor considerate „zonă verde”.
Teste PCR

A fost actualizată lista țărilor considerate „zonă verde”. Persoanele care vin din aceste țări nu vor mai sta în carantină sau izolare cele 14 zile, dacă nu prezintă simptome specifice COVID-19. 

Potrivit listei publicate de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), sunt incluse aici Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Estonia, Finlanda, Franţa metropolitană (teritoriul european al Franţei), Germania (cu excepţia districtului Kreis Gutersloh care este zonă galbenă), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

„Toate persoanele asimptomatice care sosesc în România dintr-o ţară care nu face parte din lista ţărilor exceptate trebuie să intre în izolare la domiciliu 14 zile/ carantină; izolarea se aplică tuturor persoanelor care locuiesc la aceeaşi adresă", se arată în comunicatul INSP transmis presei.

 

 


Ştiri Recomandate

Bilanț: peste 1.300 de noi cazuri de infecții cu COVID-19
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri