Ambulatoriul subfinanțat, spitalizarea de zi supraplătită. Ce...
Când din varii motive nu consumăm lactate naturale, de origine animală, și apelăm la lactatele vegetale, nutriționista Lygia Alexandrescu recomandă consumul moderat al lactatele vegetale. Aceasta subliniază că ”laptele” vegetal nu conține aceiași nutrienți ca și cel animal.
Specialista spune că laptele de ovăz este gustos și reconfortant, cel de cocos are o consistență delicioasă, cremoasă și densă asemeni laptelui, laptele de migdale si de caju au surse bune de grăsimi nesaturate, sănătoase, fibre, proteine vegetale și minerale. Iar laptele de orez, ușor dulce, nu este recomandat copiilor din cauza conținutului său scăzut de proteine și calciu; laptele de soia poate provoca tulburări digestive, arată Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ambulatoriul subfinanțat, spitalizarea de zi supraplătită. Ce...
Spitalele din România vor încasa în acest an 15 miliarde de lei...
Românii plătesc din buzunar aproape...
Pierderea somnului reprofilează...
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată,...
Plătim scump pentru un sistem medical...
CNAS propune un nou model de...
România pregătește primul spital...