O dietă celebră, pe care din ce în ce...
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară la USAMV, explică, într-o postare pe rețelele sociale, ce este laptele de ovăz, cum se obține și la ce se folosește.
”Băutura pe bază de ovăz se obține din tărâțe de ovăz înmuiate în apă? Băutura pe bază de ovăz, întâlnită și sub denumirea de lapte de ovăz, se obține în urma presării și filtrării tărâțelor de ovăz înmuiate în prealabil într-o cantitate de apă. Din punct de vedere nutritiv, laptele de ovăz are un conținut mediu de zaharuri și un procent de grăsime de 1,5%. Datorită texturii sale cremoase, laptele de ovăz este un bun înlocuitor al laptelui de vacă în produsele care necesită coacere”, notează Dan Vodnar pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
O dietă celebră, pe care din ce în ce...
Prințul Harry a dezvăluit în cartea...
Ce este epilepsia, care sunt cauzele...
Costurile suplimentare generate de...
Cum ne-a ajutat pandemia să limităm...