Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații...
Dan Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară la USAMV Cluj, spune că din pricina presiunii atmosferice ouăle fierb mai lent la o altitudine mai ridicată.
”La o altitudine ridicată ouăle vor fierbe mai lent? Pentru fierberea ouălor este necesară o temperatură de 100 grade C. Altitudinea ridicată cauzează scăderea temperaturii de fierbere a apei, datorită presiunii atmosferice scăzute, prin urmare ouăle se vor găti într-un timp mai îndelungat”, explică profesorul pe pagina de Facebook dedicată proiectului său, Știință cu sare și piper.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații...
Ce se întâmplă cu corpul tău când NU...
Un diagnostic corect salvează...
Nu e tusea, nici oboseala! Primul...
Meningita meningococică poate ucide...
Te trezești mereu la ora 3 dimineața?...
Află care sunt cele mai periculoase...
Boala varicoasă este mai mult decât o problemă estetică. Când este...