Jurnalist vindecat de COVID-19: nu credeam că ies viu din spital

Coronavirus
Un jurnalist din Republica Moldova a povestit pe Facebook ce a însemnat experiența COVID-19 pentru el.

Jurnalistul Andrei Veleșcu din Republica Moldova a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a ajuns la spital în stare gravă. După externare a scris pe Facebook întreaga experiență din care nu credea că scapă viu.

”Prima zi, de dimineață am simțit o ușoară oboseală, care credeam că este de la dormit rău...însă peste câteva ore am simțit deja cum se ridică febra. Am verificat și era 37,2, zic asta nu e febră! Amețeala și slăbiciunile se făceau tot mai simțite. Eu dezvoltam versiunea că e de la „condiționer”, că „m-o tras curentul”, știți cum noi moldovenii le știm pe toate! Spre seară, eram în pat deja cu dureri mari de cap și piele. Oasele am început a le simți unul câte unul, dar mai ales genunchii! Sigur că am luat toată ziua Paracetamol, dar nu a ajutat, seara pe la 23:00 deja aveam 38.2 și din pat nu mă puteam scula. Pe la 01:00 deja era insuportabil de dureros, capul, pielea și oasele dureau”, povestește acesta.

Experiența acestuia o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel