Jumătate dintre adulții din SUA, vaccinați împotriva COVID. A scăzut mult numărul de infectări

Vaccin
Consilierul pe probleme de COVID la Casa Albă a anunțat că peste jumătate dintre adulții americani sunt vaccinați împotriva COVID.

Consilierul pe probleme de COVID al președintelui SUA Joe Biden, Andy Slavitt, a anunțat pe Twitter că peste jumătate dintre adulții americani au fost vaccinați. Iar cifrele au fost atinse cu șase săptămâni înainte de termenul de 4 iulie, stabilit de președintele Joe Biden.

”Acum, când a mai rămas o săptămână din luna mari, jumătate din toți adulții din SUA sunt complet vaccinați", scria, pe Twitter, Andy Slavitt.

Duminică, 23 mai, numărul de noi infectări din SUA a scăzut la o medie a ultimelor şapte zile de 22.877, anunță reprezentanții Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor. Președintele SUA a îndemnat ca tinerii între 12 și 18 ani să fie vaccinați împotriva COVID într-un număr cât mai mare, arată B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel