Irinel Columbeanu, internat de urgență la spital: este infectat cu SARS-CoV-2
24 sep, 11:53

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu  fost internat de rență la spital, după ce a făcut infecția Covid-19. 

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență la spital, după ce a făcut infecția Covid-19. Omul de afaceri a declarat că a încercat să se trateze singur, crezând că e vorba doar de o răceală, însă când starea lui s-a agravat, a chemat ambulanța.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat el pentru revista Ciao.

De altfel, în ultima perioadă mai multe persoane publice și artiști au ajuns la spital cu aceeași infecție: Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu.

Elena Merișoreanu, stare stabilă

Elena Merișoreanu se află încă sub supravegherea medicilor. Artista are schema de vaccinare completă. 

G Ad:

„Ma simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi au făcut doar perfuzii cu tratament anti-Covid19. Situația e mult mai buna de când am venit.

Eu, deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l-am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede.

Acum a venit doamna doctor și mi au spus ca totul e spre bine. Deci cred ca mai stau o săptămână-două, nu știu", a mărturisit Elena Merișoreanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Ştiri Recomandate

Semne și simptome ciudate care pot arăta că ai Parkinson
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri