Irina Loghin, despre ALIMENTUL pentru un TEN perfect. Ceaiul pe care-l bea zilnic: O linguriță pe zi face MINUNI! Îl recomand femeilor

irina Loghin Foto: Facebook Irina Loghin
Irina Loghin, ten impecabil la 83 de ani. Care e secretul ei, ce bea în fiecare dimineață și cum se menține tânără.

La cei 83 de ani, Irina Loghin pare că a găsit elixirul tinereții.

Mereu în formă, cu o energie incredibilă și un ten impecabil, demn se invidiat, îndrăgita cântăreață de muzică populară are un ritual pentru îngrijirea feței. 

Irina Loghin a dezvăluit că folosește un ingredient anume pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, fiind practic secretul frumuseții sale. 

Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei

O loţiune pe care o prepară acasă din ulei de măsline este sfântă pentru artista noastră.

Pentru curățarea feței, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară. 

"Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant", a povestit Irina Loghin, pentru Click!

Vezi și: Ce pățești dacă ții POST: riscuri și recomandări. 5 lucruri esențiale să NU ajungi la urgențe

Ceaiul pe care Irina Loghin îl consumă în fiecare dimineață

 

În plus, artista are grijă și la alimentație și a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi o ţine în formă.

Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

"Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos.

Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin", a mai spus cântăreața, în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea de la PRO TV.

Irina Loghin, despre operațiile estetice

 

"Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă", este de părere Irina Loghin.

Vezi și: Apendicita la copii, SIMPTOME și tratament. Care sunt CAUZELE: Extrem de GRAV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel