ÎPS Teodosie: „COVID-19 nu este o ficțiune, ci o realitate”. Mesajul său după moartea unui tănân infectat. VIDEO

ÎPS Teodosie, care pe durata pandemiei COVID a spus în repetate rânduri că nu crede în aceasta, pare să-și fi schimbat părerea. „COVID-19 nu este o ficțiune, ci o realitate", spune acum arhiepiscopul Tomisului, într-o emisiune la un post de radio. El a transmis şi un mesaj pentru autorități.

„Boala (COVID-19) nu este o ficțiune, este o realitate. Țin să precizez pentru că mulți spun „nu cred în boală”, a spus ÎPS Teodosie, într-un interviu la Radio Dobrogea. 

Declarația vine după ce ÎPS Teodosie a vorbit despre cazul unui tânăr care a murit după ce s-a infectat cu coronavrus și a făcut COVID-19.

Şi chiar dacă pe perioada pandemiei arhiepiscopul Tomisului a transmis mesaje de neîncredere enoriașilor săi despre existența virusului, acum el trage un semnal de alarmă şi subliniază că boală aceasta vine, chiar dacă nu crezi în ea.

„A murit un tânăr care are parastas de 40 de zile de boala aceasta de acum, pentru că boala nu este o ficțiune, este o realitate. (...) Țin să precizez, pentru că mulți spun «Nu cred în boală». Dar nici nu trebuie să crezi în boală. Boala vine fără să crezi în ea. Nu trebuie să crezi ca să vină”, a continuat ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

Mesaj pentru guvernanţi

„Legiuitorii noştri să aibă grijă de popor, să nu-l strâmtoreze, să nu-l dezbine. Îi îndemn pe toţi cei care ne cârmuiesc să aibă discernământ, să aibă dragoste pentru poporul nostru", a transmis ÎPS Teodosie, în emisiunea citată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel