Ion Iliescu va fi externat astăzi! Detalii despre starea sa

Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie 2019. Foto: DC News
Fostul președinte Ion Iliescu ar putea fi externat astăzi de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală. La începutul săptămânii - pe 1 aprilie - el a fost internat și operat pentru că a dezvoltat pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.  

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitală au decis că starea fostului președinte Ion Iliescu este suficient de bună ca să poată fi externat. 

 Ion Iliescu a ajuns la Institut pe 1 aprilie, după ce fusese transferat de la Spitalul Elias din Capitală unde se prezentase cu probleme de respirație. Fostul președinte are probleme cardiace de mai bine de 10 ani. 

Odată ajuns la Institutul CC Iliescu el a fost investigat și operat de urgență, după ce medicii i-au pus diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Timp de 4 zile a stat la Terapie Intensivă, iar ieri fusese transferat pe Secția de Cardiologie pentru supraveghere. Astăzi, medicii au decis că Ion Iliescu poate fi externat, iar acum se fac actele pentru ieșirea sa din spital. 

Ce este pericardita, cine are risc de face această afecțiune și care sunt complicațiile ei, aflați AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel