Indicatorii care nu mint privind evoluția COVID: Mihail Lala: E o frică prea mare de virus
28 feb 2021, 17:20

Mihai Lala, director Ok Medical
EXCLUSIV
Managerul OK Medical a declarat, în cadrul Interviurilor DC News și DC Medical, că doi indicatori arată cum evoluează pandemia COVID.

Bolnavii de la ATI și numărul de morți sunt doi indicatori care prezintă negru pe alb situația în pandemie. Aceasta crede managerul OK Medical, Mihail Lala. ”Există niște indicatori pe care nu poți să-i minți: ATI și morții. ATI și decesele sunt niște cifre clare. (...) Din informațiile pe care le avem și le verificăm și facem follow-up, noi am început să avem o creștere ușoară de la 15 februarie. Această creștere ușoară se va manifesta în decese în fapt în săptămâna 1-6 martie. Atunci va fi impactul”, a afirmat managerul, la Interviurile DC News și DC Medical.

În opinia sa, în luna aprilie va fi un vârf mare al COVID, de 3 sau 4 ori mai multe cazuri decât cele înregistrate în noiembrie 2020. De aceea, susține Mihail Lala, ”este bine să ne imunizăm și fizic și psihic”.

”E o frică prea mare de virus. (...) Totuși, acest virus nu are o rată de mortalitate de rândul procentelor”, adaugă acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?