Incendiu la Spitalul pentru copii Marie Curie din Capitală din cauza unei prize. Din fericire, nu s-au înregistrat victime

Momente de panică, noaptea trecută, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie, din Capitală, după ce o priză dintr-un magazin din incinta spitalului a luat foc. 

Incendiul de la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie s-a s-a produs în jurul orei 02:00, într-un magazin din incinta spitalului. O priză a luat foc, iar angajații spitalului care au sesizat fumul au chemat rapid pompierii.

ISU București-Ilfov a trimis patru autospeciale la fața locului, dar focul a fost stins până să ajungă ei acolo, cu extinctoarele din spital. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă oamenii eu tras o sperietură zdravănă. 

În urmă cu aproape o săptămână, la același spital, s-a activat planul roșu de intervenție după un apel la 112. Din fericire, atunci, alarma a fost una falsa. Cel care a sunat la 112 a confundat degajările de la deratizare cu fumul de la un incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel