Incendiu ATI Neamț. Iohannis: Sistemul sanitar trebuie regândit din temelii

Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro
Șeful statului Klaus Iohannis a declarat marți seara, 17 noiembrie, într-o conferință de presă, că sistemul sanitar trebuie regândit.

Președintele statului, Klaus Iohannis, a afirmat marți seara, 17 noiembrie, că este alături de familiile îndoliate de la Neamț și că sistemul sanitar din România trebuie reformat.

”Sunt alături de familiile îndoliate şi le urez multă sănătate celor care au suferit în acest incendiu. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat imediat. Vreau să transmit respectul meu şi aprecierea pentru tânărul medic Cătălin Denciu, care şi-a pus viaţa în pericol pentru a salva alte vieţi. O spun şi eu de ani de zile, o vedem cu toţii... Sistemul sanitar din România trebuie regândit din temelii. Subfinanțarea şi proasta cheltuire a banului public în spitale, lipsa de modernizare, corupţia, incompetenţa şi neimplicarea au măcinat sistemul nostru medical şi i-au făcut pe mulţi tineri absolvenţi şi buni profesionişti să plece în străinătate”, a declarat șeful statului.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel