Încă un medic a pierdut lupta cu COVID-19: era medic de familie în Craiova

Dr. Cristiana Pîrșoi este primul medic din județul Dolj care s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.  Era medic de familie în Craiova și a pierdut lupta cu boala COVID-19.

Dr. Cristiana Pîrșoi este primul medic din județul Dolj care s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.  Era medic de familie în Craiova și a pierdut lupta cu boala.

Mesajele au început să curgă pe pagina de socializare a medicului. „Drum lin către îngeri Doamna Doctor, o pierdere mare pentru cei ce au cunoscut-o. Sincere condoleanțe”. „Drum lin, doamna doctor! Ați fost un om atât de luminos, de cald, de senin... O binecuvântare pentru cei care v-au întâlnit..”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

„Primul medic din Dolj care a plecat la îngeri.. A pierdut lupta cu Covid 19... Dr. Cristiana Pîrșoi. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, este un alt mesaj care circucă acum pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel