Țigări electronice cu arome. Ultimele decizii ale FDA

Țigări electronice
Administrația SUA a Alimentelor și Medicamentelor a finalizat o serie de politici privind consumul de țigări electronice.

Țigări electronice, FDA. Reprezentanții Administrației SUA a Alimentelor și Medicamentelor precizează că, potrivit noilor decizii, comercializarea anumitor țigări electronice neautorizate vor fi urmate de sancțiuni.

Într-un comunicat a FDA se precizează că acele companii care nu încetează fabricarea, distribuirea și vânzarea de țigări electronice pe bază de cartușe aromate neautorizate (altele decât tutunul sau mentolul) în termen de 30 de zile, vor fi pedepsite. Toate țigările electronice au fost atent analizate în ultimele luni și doar unele au mai primit verde să fie comercializate. Cei de la FDA mai anunță că vor pune în aplicare noua politică în termen de 30 de zile de la anunțarea ei, iar vânzarea oricărui produs aromat – altele decât cele aprobate, cu aromă de tutun sau de mentol – va atrage sancțiuni.

"Ghidul final care conține prioritățile de aplicare ale agenției pentru sistemele electronice de livrare a nicotinei (ENDS) vine ca rezultat a Studiului Național al Tutunului pentru Tineret din 2019. (...) Datele suplimentare dintr-un alt sondaj federal subliniază faptul că tinerii sunt atrași în special de aromele de țigară electronică, precum fructe și mentă, mai mult decât de țigările electronice cu aromă de tutun sau mentol", potrivit FDA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel