IDEBENONUM - prospect

Foto: Pixabay
IDEBENONUM – prospect. Acțiune: Restabilește generarea de ATP la nivel celular, facilitând anumite transferuri directe de electroni; poate facilita recuperarea vederii la pacienții care manifestă pierderea acesteia.

IDEBENONUM – prospect:

Denumire comercială: RAXONE

Forma: Comprimate

Indicații: Tratamentul tulburărilor de vedere la pacienții adolescenți și adulți cu neuropatie optică ereditară Leber.

Contraindicații: Hipersensibilitate.

Atenție!: Prudență în Insuficiență Hepatică și Insuficiență Renală. Poate colora urina în brun-roșcat. Incompatibil cu alăptarea. Prudență în sarcină.

Reacții Adverse: Foarte frecvente: rinofaringită; tuse.

Frecvente: diaree; dureri dorsale.

Cu frecvență necunoscută: bronșită; agranulocitoză, anemie, leucocitopenie, trombocitopenie, neutropenie; valori crescute ale colesterolului sau trigliceridelor în sânge; crize convulsive, delir, halucinații, agitație, dischinezie, hiperchinezie, poriomanie, amețeli, cefalee, stare de neliniște, stupoare; greață, vărsături, anorexie, dispepsie; valori crescute ale testelor funcționale hepatice; erupții cutanate tranzitorii, prurit; stare de rău general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

slanina - FOTO: Freepik@timolina
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel