Harvard le cere studenților să se vaccineze împotriva COVID. Yale, Princeton au făcut la fel
06 mai 2021, 14:20

Studentă la Harvard  Photo: Kris Snibbe/Harvard Staff Photographer/Facebook Harvard University
Studenților de la Harvard, SUA, li se cere să se vaccineze împotriva COVID înainte de a începe școala din toamnă. Universități ca Yale și Princeton și Columbia au făcut la fel.

Conducerea Universității Harvard a cerut studenţilor să se vaccineze împotriva COVID la începutul noului semestru în toamnă. ”Pentru a atinge nivelurile ridicate de vaccinare necesare pentru a ne proteja comunitatea, Harvard va cere ca toţi studenţii care vor fi în campus în această toamnă să fie vaccinaţi", au anunţat reprezentanți ai universității. 

Vor fi și excepții acordate, dar doar din motive medicale sau religioase. Pentru studenţi internaţionali şi cei care nu au acces la un vaccin înainte de venirea toamnei, universitatea le va oferi posibilitatea de a se imuniza la sosire.

Harvard a fost creată în 1636 de imigranţi britanici și este una dintre universităţile de elită din SUA. Are printre absolvenţii săi preşedinţi şi zeci de laureaţi ai premiului Nobel.

Alte universităţi ca Yale, Columbia şi Princeton, au introdus deja o astfel cerinţă privind vaccinarea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Alexandru Arșinel a MURIT

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?