Halle Berry, DIETA pe care o ține de peste 30 de ani din cauza diabetului

FOTO instagram
Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu peste 30 de ani. Celebra actriță a fost la un pas să moară, în 1989, când a intrat în comă diabetică. 

Momentul în care a trecut pe lângă moarte a făcut-o pe Halle Berry să își regândească viața. Actrița și-a schimbat complet stilul de viață, ajungând astăzi, la 54 de ani, nu doar să țină boala sub control, dar și să arate ca o adolescentă. 

„Luptandu-ma cu diabetul, o mare parte din viata mea, am fost nevoita sa fiu foarte atenta la alimentatie. Asa ca, ani de zile, am urmat dieta ketogenica. Daca sunteti ca mine, puteti ameliora diabetul tip 2, veti avea o rezistenta fizica mai buna si o piele mai frumoasa. Ajuta chiar si la ameliorarea migrenelor!”, a scris Halle pe contul ei de Instagram.

Acum, indiferent dacă fac mișcare singură sau mă antrenez cu Peter Lee Thomas, rutina mea de fitness se simte atât de ușoară - iar antrenamentele mele s-au transformat cu adevărat. În aceste zile, fac yoga și streaching, sprint rapid, lucrez cu greutatea proprie, greutăți și benzi de rezistență și practic arte marțiale.

Nu cred că Peter și cu mine am făcut vreodată exact același antrenament de două ori - și ajung mereu cu febră în locuri în care nici nu mi-am dat seama că am mușchi!

Astăzi, în loc să fac runde după runde de bucle de biceps, mă răsucesc prin mișcări ale întregului corp. Astăzi, pot face flotări ca un atlet și pot alerga departe.

Cu această abordare a fitness-ului, mintea mea nu se plictisește niciodată, corpul meu continuă să profite de beneficii și merg prin lume cu mai multă încredere decât oricând. Cireșa de pe tort, totuși: concentrându-mă mai mult pe performanța mea în materie de sănătate, mă bucur de mișcare mai mult decât oricând - și arăt mai bine ca niciodată”, a declarat ea pentru Women's Health.

Halle Berry nu consumă alcool și folosește cosmetice naturale. Citește continuarea pe SPECTACOLA.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel