Gabriela Firea despre operația la colon făcută ieri: Eu am avut noroc!

Primarul general al Capitalei și soțul   Facebook Gabriela Firea
Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, scrie pe Facebook că a trecut cu bine de ultima intervenție chirurgicală la colon și că n-au apărut complicații.

Gabriela Firea, colon. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, scrie pe Facebook că a avut vineri, 28 mai, ultima intervenție chirurgicală la colon și că aceasta a decurs fără complicații, iar acum se află în supraveghere post-operatorie.

Edilul-șef mulțumește echipei de specialiști de la Spitalul "Dr. Ioan Cantacuzino" din București care a tratat-o și enumeră medicii care au compus-o: managerul Spitalului Cantacuzino, conf. dr. Iulian Brezean – doctor în Științe Medicale, directorul medical dr. Sorin Petrea - medic primar Chirurgie Generală, dr. Eduard Catrina - medic primar Chirurgie Generală, dr. Mihaela Vilcu - medic primar Chirurgie Generală și dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Edilul șef al Capitalei mai notează că a "traversat o perioadă foarte grea, în care problemele – deloc ușoare – de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă de la Primărie, și acestea, deloc puține", dar "cu ajutorul lui Dumnezeu, de situații considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mâna pe inimă că în astfel de momente cobori cu adevărat cu picioarele pe pământ":

"Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia și colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum și doctorii și întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare.

Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București, am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră".

Rândurile acestea au fost scrise în cadrul unei urări de bine pentru cei care poartă numele de Petru și Pavel, sărbătoare religioasă marcată azi de creștinii ortodocși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel