Fuego, dietă. Ingredientul care l-a ajutat să slăbească 30 KG în timp record: E secretul meu de aproape jumătate de an. Mă ține cinci ore

Fuego - Foto: Instagram Fuego
Fuego a dezvăluit ingredientul care l-a ajutat să slăbească 30 de kilograme în timp record.

Fuego, sau Paul Surugiu pe numele său real, a dus o luptă cu kilogramele în plus și a dezvăluit tuturor cum a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un timp record. 

Artistul ajunsese la 115 kilograme și spune că a găsit soluția simplă care l-a ajutat să ajungă la kilogramele dorite. 

La cei 45 de ani ai săi, Fuego are foarte mare grijă de sănătatea sa, mai ales că a moștenit genetic aceleași probleme cu care s-a confruntat și tatăl său. Părintele artistului a murit, în urmă cu 10 ani, din cauza problemelor cu inima. 

"În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima... eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme. Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă", a declarat Fuego, recent.

Fuego spune că problemele de sănătate cu care se confruntă vin pe linie genetică și că și tatăl său a fost bolnav de inimă. 

"Eu am învățat de la tată să fac totul. Și dacă regret ceva în viață asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tată. În 3 minute a făcut infarct...din păcate îl moștenesc.  Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tată de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit", a mai spus Fuego, potrivit aceleiași surse.

Artistul își amintește cu durere de pierderea părintelui său, care a murit brusc, din cauza problemelor cardiace.

"Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns. 

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul", a mai povestit Fuego.

Dușul în doi, de la economie și glume la beneficii pentru sănătate. 8 lucruri pe care nu le-a spus nimeni, care-ți arată că nu-i chiar așa de rău

Fuego, despre ingredientul care l-a ajutat să slăbească 30 de kilograme

 

Fuego a povestit şi o întâmplare de care a avut parte după ce a spus că vrea să slăbească.

" Am fost la un liceu din Republica Moldova, la Chișinău, și am vorbit despre valorile de la noi din țară. M-am simțit foarte bine. 

Dar de ce am spus asta? Pentru că ei au aflat că sunt la cură de slăbire, iar elevii mi-au oferit două coșuri cu mere verzi.

Ei au auzit că mănânc mere verzi. Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. 

Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat", a declarat Fuego, la Antena Stars.

"Mâncarea asta mă ține cinci ore''

Criza vârstei a doua, semne și cât durează. Care e "vârsta a DOUA" și de ce fericirea are formă de U. Leca: Femeile vor un partener uluitor, bărbații încep să fie puști

Mai mult, Fuego a dezvăluit şi care este secretul său cu privire la scăderea în greutate:

"Îți spun un lucru care este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor.

Apa plată și apa potabilă, care e diferența și care e mai BUNĂ de băut. Ionică: Verificările sunt făcute doar la izvor

După care mâncăm cereale, mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. 

Mâncăm cereale cu lapte de ovăz care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține cinci ore'', a mai declarat Fuego.

Recent, Fuego a scris pe rețelele de socializare că meseria de artist nu e atât de ușoară și de desprinsă de povești așa cum cred mulți.

"Deseori oamenii văd doar partea frumoasă și ușoară a profesiei de artist. Totul pare coborât din povești, pare poleit, pare desprins dintr-o lume în care nu e nimic trist. Nu vreau să fiu eu cel care dărâmă acest mit, dar realitatea nu-i deloc asta.

Da, profesia aceasta, care-i mai mult o vocație, pentru cei care o fac cu simț de răspundere și devotament, este frumoasă, dar vine la pachet cu un bagaj întreg de renunțări, vine cu tumult, cu zbucium, greutăți, neliniști, responsabilitate și cel mai important, cu permanentă teamă de a nu dezamăgi", a scris Fuego pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel