FRANȚA. Parisul și alte orașe, RESTRICȚII de circulație. Amendă de 135 de euro

Paris, Turneul Eiffel. Foto: Pixabay
În încercarea de a stăvili al doilea val de COVID-19, președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că de sâmbătă în Paris și în alte mari orașe vor fi impuse restricții de circulație și amenzi pentru cei care le încalcă. 

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că în Franța vor fi impuse restricții de circulație pe timp de noapte între orele 21:00 și 06:00, începând de sâmbătă, în mai multe metropole, între care Paris, măsură menită să oprească al doilea val de coronavirus care lovește țara.

„Restricțiile vor dura patru săptămâni și vom merge la Parlament pentru a le prelungi până la 1 decembrie. Șase săptămâni este intervalul de timp care ni se pare util”, a declarat șeful statului francez, conform Sky News.

Tot el a anunțat și că oricine încalcă restricțiile de circulație care vor fi impuse în marile orașe din Franța va fi amendat cu 135 de euro.

Deplasările esențiale în perioada restricțiilor ar putea fi în continuare permise. Într-un interviu, însă, el a menționat că nu vor exista restricții pentru transportul public și că cetățenii ar putea totuși să călătorească între regiunile franceze fără restricții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel