Fostul internațional Dănuț Lupu, vindecat de COVID: toți ați avut virusul ăsta!

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Fostul internațional Dănuț Lupu a povestit experiența sa cu virusul SARS-COV-2, ”o perioadă de 7 zile de coșmar”.

Fostul fotbalist Dănuț Lupu (53 de ani) a fost internat luna trecută la Terapie Intensivă, la Spitalul Colentina din București. Acesta a mărturisit că din ziua a 5-a până în cea de-a 12-a a fost ”cel mai greu” și că a avut ghinionul să stea lângă un domn care se plângea mereu că moare. ”Am stat singur în salon la început, până l-au adus pe acest domn, care îmi doresc din tot sufletul să se fi făcut bine și să fi ajuns acasă. Nu te lasă nici să vorbești la telefon în spital, ești al nimănui. Nimic, nu ai voie (...) Am avut o perioadă de 7 zile de coșmar, nu le doresc nici dușmanilor mei așa ceva. Am reușit să driblez și COVID-ul, sper că am scăpat de el. A fost cam cel mai greu dribling al meu", a declarat Dănuț Lupu, potrivit Antena 3.

Celor care nu cred că există COVID, Lupu le transmite: ”Toți ați avut virusul ăsta. Poate unii ați fost asimptomatici, dar toți v-ați infectat la un moment dat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel