Fonduri suplimentare la MS, pentru asigurarea vaccinului DTPA la copiii de 14 ani și gravide
14 oct, 12:45

Vaccinuri
Bugetul Ministerului Sănătății va fi suplimentat cu aproape 10 milioane de lei, pentru asigurarea vaccinului DTPA pentru gravide și copiii de 14 ani.

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății cu 9.984.000 de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru achiziționarea vaccinului DTPA (diftero-tetano-pertussis acelular).

„Guvernul României a aprobat, în ședința de Guvern de astăzi, 14 octombrie 2021,  proiectul de Hotărâre privind alocarea de sume din fondul de rezervă bugetară la dispoziția guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății

Conform documentului, bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu suma de  9.984 mii, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru achiziționarea vaccinului diftero-tetano-pertussis acelular – DTPA”, arată MS.

“Fondurile sunt necesare pentru deblocarea și finalizarea contractului de 71.000 doze de vaccin pentru care Ministerul Sănătății are încheiat un acord cadru. Continuăm astfel imunizările din cadrul Programului național”, a declarat Cseke Attila, ministrul Sănătății

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri