Florin Cîțu are trei consilieri onorifici care vin din Ministerul Sănătății: Doi foști miniștri și un fost secretar de stat

Florin Cîți și cei trei consilieri onorifici care vin din Sănătate: Victor Costache (dreapta sus), Nelu Tătaru (centru) și Horațiu  Moldovan (dreapta jos)
Premierul Florin Cîțu și-a mai numit, joi, doi consilieri onorifici. Ambii au deținut funcții înalte la Ministerul Sănătății. În afară de aceștia, însă, premierul mai are un fost ministru al Sănătății pe post de consilier onorific. 

Premierul Florin Cîțu a „reciclat” trei dintre demnitarii care au deținut funcții importante în MInisterul Sănătății, din noiembrie 2019 încoace. 

Joi, șeful Guvernului a decis acordarea calității de consilier onorific al prim-ministrului lui Nelu Tătaru. Acesta a fost ministru al Sănătății din 26 martie 2020 până la 23 decembrie 2020. 

Tot joi, Florin Cîțu i-a acordat calitatea de consilier onorific al premierului și lui Horațiu Moldovan, care a fost secretar de stat în Ministrul Sănătății din noiembrie 2019 până în decembrie 2020.

În afară de aceștia, din februarie anul curent, Florin Cîțu îl are consilier onorific și pe un alt fost ministru al Sănătății, Victor Costache. Acesta a  deținut funcția de ministru în perioada 4 noiembrie 2019 - 26 martie 2020, și a fost pus în funcție de PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel