Film în pandemie. Ioana Dragomirescu: Am mai avut o situație nu ușor de gestionat

Sală de cinema, teatru. Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Ioana Dragomirescu, responsabilul sălii Elvire Popescu, spune că în perioada stării de alertă s-a confruntat cu o situație: lipsa filmelor actuale.

”În industria cinematografiei am mai avut o situație, nu ușoară de gestionat: sălile care au găsit o formulă de a rula filme în aer liber s-au confruntat cu lipsa filmelor în sensul că pe perioada în care cinematografelor au fost închise, distribuitorii nu au lansat filme noi”, spune Ioana Dragomirescu, responsabilul sălii Elvire Ionesco din București, la Interviurile DC News și DC Medical.

Această spune că au fost nevoiți să jongleze cu un program de filme de patrimoniu, filme mai vechi în așa fel încât să creeze o ofertă. ”Noi ne-am orientat spre avanpremiere, filme din festivaluri etc. Acum, având în vedere că se deschid cinematografele, distribuitorii au anunțat deja un calendar al lansărilor și lucrurile se vor simplifica din punct de vedere al ofertei”, adaugă Ioana Dragomirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel