Fetiță de un an, în spital, cu COVID. Mesajul mamei: Poartă mască peste moaca aia, nu pentru tine, pentru familia ta
25 sep, 23:05
Mama unei fetițe de un an, bolnavă de COVID, a transmis un mesaj pe rețelele sociale pentru cei care nu cred că există COVID. 
Bebeluș  FOTO: pexels.com

Adaluna Bogdan, o mamă din Cluj cu o fetiță de un an, infectată cu COVID-19, a postat pe Facebook un mesaj la adresa celor care nu cred în existența virusului SARS-COV2.

”De citit, recitit, rumegat și dat mai departe, mai ales pentru bipezii ce fac umbră pământului în jurul nostru, în loc să o facă singuri în pădure. Nu știai pe nimeni cu Covid? Îți arăt Clujul din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, dintr-un salon în care sunt internată cu fetița mea ce are puțin peste 1 an.

Probabil nu știi încă nici cum e să afli azi că părinții tăi sunt infectați, că tu intri în carantină imediat împreună cu copilul tău, că părinții îți vor fi preluați și duși la spital și nu știi dacă finalul e cu toți împreună sau nu. Ca să nu zic că nu știi cum e să stai să aștepți să vezi simptome la tine și la copilul tău.

Sigur nu știi nici senzația și durerea pe care eu am trăit-o, că oameni pe care îi iubești dincolo de cuvinte poate ți-au îmbolnăvit omulețul căruia i-ai dat viață. La fel nu știi nici ce îți trece prin minte când vezi că puiul tău de om începe să nu mai fie asimptomatic, cum se spune că sunt copiii și apar simptome peste simptome, chemi ambulanța în toiul nopții și începe calvarul”, notează mama.

Ce mai scrie în postare puteți citi pe DC News.


Ştiri Recomandate

Vaccin anti-COVID. Două companii reiau testele în SUA
De ce este importantă masca? Experiment comentat de dr Fauci
5 lucruri ca să treceți cu bine peste schimbarea orei
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri