FĂRĂ MASCĂ în secția de votare? Arafat: NU există scuză! Forțele de ordine sunt acolo

Raed Arafat
Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit despre ziua votului și intervenția din această zi, în contextul în care masca este obligatorie la vot.

”La secțiile de vot, ce n-aș dori să văd - și sper să nu vedem acest lucru - sunt oamenii care vor veni și o să insiste să intre fără mască și e clar că forțele de ordine care sunt acolo nu le vor permite să intre fără mască. Sau mască purtată sub nas sau sub bărbie sau să intre în secție cu mască, după care să o scoată acolo ca să arate că el sau ea nu poartă mască. Cred că aici avem un risc și sunt convins că vor lua măsuri, pentru că indicațiile sunt foarte clare: președinții secțiilor de votare și cei care păzesc secțiile de votare nu vor permite acest lucru”, a declarat Raed Arafat.

El a explicat că în fiecare secție de votare vor fi măști care se dau celor care intră și nu au mască proprie. ”Deci...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel