Faceți ce trebuie și AVEȚI ÎNCREDERE ÎN MEDICI, îndemn de la dr Monica Pop. CORONAVIRUS

Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Cunoscutul medic oftalmolog, prof dr Monica Pop îndeamnă populația să aibă încredere în medici în această pandemie de coronavirus și spune că sistemul sanitar e „pe fază”.

„Sistemul de sanatate e „pe fază"! Ca de obicei! Stăm foarte bine! E una din cele mai bine gestionate situații de criză din lume! De către MEDICI, bineînțeles!Țări considerate mai civilizate și mai bogate (decât România, n.r.), din Europa și nu numai, multe cu populații mult mai mici decât cea a României, fără întorși din Italia, Israel, etc, AU MII de cazuri. MII!", asta în timp ce noi avem mult prea puține, punctează medicul, într-o postare pa pagina sa de Facebook.

Bilanțul oficial dat publicității seara la ora 17.00, arăta ca în România s-au înregistrat 139 de cazuri.

„E bine că autoritățile îi ascultă pe medici! Acum se vede cât de buni sunt și cât de valoroși! Fără ei ar fi fost dezastru! BRAVO MEDICI români! Bravo români responsabili și ascultători! SĂ AVEM CURAJ! ȘI SPERANȚĂ!", subliniază prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel