Expert în microbiologie din Belgia: un al patrulea val COVID ne așteaptă în toamnă

Profesorul de Microbiologie Herman Goossens de la Universitatea din Anvers, Belgia, susține că infecția COVID nu va deveni inofensivă până în anul 2025.

Herman Goossens, expert în Microbiologie la Universitatea din Anvers, Belgia, consideră că infecția COVID nu va deveni inofensivă până în 2025. ”Un al patrulea val ne așteaptă în toamnă. Testarea poate încetini, dar nu  poate preveni îmbolnăvirea. (...) Trebuie să nu mai facem oamenii să creadă că totul va fi rezolvat cu vaccinuri. Nu este corect. Nu știm cât timp ne protejează vaccinul. (...) Virusul va continua să prolifereze cel puțin unul până la doi ani”, a afirmat expertul belgian.

Potrivit acestuia, vaccinarea este utilă, dar ”noile variante pot pune din nou în pericol grupurile vulnerabile”, scrie DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel