Efectele secundare ale vaccinării COVID, foarte rare. Dr Dorel Săndesc: să vină la ATI să vadă!

Prof dr Dorel Săndesc. Foto: Facebook / pagina personală
Medicul Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medic primar ATI, susține că vaccinarea împotriva infecției COVID este ”opțiunea cea mai bună”.

Doctorul Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medic primar ATI, consideră că ”trebuie să discutăm cu onestitate despre subiectul 'vaccinare', să arătăm ceea ce știm și ce credem și să răspundem unor întrebări care sunt firești și pe care și noi, ca medici, ni le punem”.

”Aceste efecte secundare sunt foarte rare și boala însăși poate să le determine pe toate cu o incidență și severitate mai mari decât cele determinate de vaccin. Pe lângă aceste efecte care pot să apară și din cauza bolii, boala determină o listă lungă și înfiorătoare de sechele. Printre acestea, sunt de natură să schimbe total calitatea vieții oamenilor. Ea determină o inflamare a tuturor organelor. (...) Nu putem garanta faptul că dacă ești tânăr și sănătos, nu vei face boala aceasta. E ca la ruleta rusească.

(...) Este evident faptul că vaccinarea este opțiunea cea bună. Pe lângă faptul că te protejează pe tine, îi protejezi pe cei din jur, pe cei dragi. Plus că vorbim despre responsabilitatea socială. Suntem într-un război, deși unii îl contestă. Noi suntem pe front și-i invităm acolo pe toți cei care contestă severitatea bolii. Să vină la ATI să vadă!”, afirmă medicul Dorel Săndesc.

Mai multe puteți citi de la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel