Dwayne „The Rock” Johnson, soția și cele două fiice, infectați cu COVID-19!

Dwayne „The Rock” Johnson și cele două fiice pe care le are cu soția sa Lauren Hashian. Foto: Instagram / contul personal
Celebrul actor Dwayne „The Rock” Johnson a dezvăluit că el, soția și cele două fiice sunt infectați cu COVID-19. Iată ce le-a transmis fanilor: 

Dwayne „The Rock” Johnson, cunoscutul actor și fost wrestler profesionist care a evoluat în WWE, a dezvăluit că el, soția sa Lauren Hashian și cele două fiice minore au rezultate pozitive la COVID-19 și că acum se recuperează. El a dezvăluit informația pe contul său de Instagram. 

„Bună dimineața, bună ziua sau bună seara, în funcție de unde sunteți în lume. Vreau să vă dau câteva informații despre situația prin care trecem de mai bine de două săptămâni deja.

Soția mea Lauren, la fel ca și cele două fetițe ale mele, și eu, toți am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Și vă pot spune că asta a fost una dintre cele mai provocatoare și mai dificile lucruri prin care am trecut vreodată ca familie, și pentru mine personal la fel. Am trecut prin chestii nebune în trecut, am fost făcut KO, am fost bătut, am trecut prin tot felul de provocări, dar faptul că sunt pozitiv la COVID-19 este foarte diferit de recuperarea după vreo accidentare, sau de a fi evacuat, sau de a fi lefter, ceea ce s-a întâmplat de mai multe ori. Și motivul pentru care este diferit este pentru că prioritatea mea numărul 1 este ca întotdeauna să-mi protejez familia. Să-mi protejez copiii, pe cei pe care-i iubesc. Apropos, știu că vorbesc în numele vostru, al tuturor, asta este prioritatea noastră numărul 1. Toți bărbații din jurul lumii, toți vreți să vă protejați familiile, copiii.

Aș fi vrut să fiu doar eu cel care este pozitiv la COVID-19, din păcate este întreaga mea familie, iar asta a fost ca o lovitură puternică. Dar sunt bucuros să vă spun că noi, ca familie, suntem bine. Suntem la capătul bolii, nu mai suntem contagioși - Mulțumesc lui Dumnezeu – suntem sănătoși! Am trecut prin COVID-19 mai puternici și mai sănătoși. Și-i mulțumesc lui Dumnezeu, pentru ca la fel ca voi toți, noi am fost loviți de chestia asta, fie că este vorba de oameni pe care-i cunoaștem, familie, prieteni, și suntem foarte conștienți că nu e întotdeauna așa, că ajungi la celălalt capăt al COVID-19 mai puternic și mai sănătos. Unii dintre cei mai buni prieteni ai mei și-au pierdut părinții, persoanele iubite, în fața acestui coronavirus care e atât de nestăvilit, neiertător și insidios. Îi mulțumim lui Dumnezeu, suntem bine”, a spus celebrul actor Dwayne „The Rock” Johnson, într-un video postat pe contul său de Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay disciplined . Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ????

O postare distribuită de DWAYNE JOHNSON FAN PAGE ???? (@theroock2) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel